Connect with us
Elona Dobra

Teknologji

Ne Kantonin Vallese te Zvicres eshte peruruar Urra e varur me e gjate dhe me piktoreske ne Bote. Me nje gjatesi prej 494 metrash e gjere 65 cm, Pedonalja mund te arrije lartesine 85 metra.

Kjo urre nuk lekundet sepse eshte e pajisur me amortizatore te cilet stabilizojne cdo lloj dridhje nga pesha e kembesoreve. Ne kete urre nuk keshillohet te kalohet kur ka shi, per shkak se mund te rreshkisni, por edhe te gjtihe ata qe vuajne nga lartesite.  Per te arritur tek kjo urre duhet te besh 2 ore me kembe nga Zermatt.

Continue Reading
Advertisement Ambalazhe Kartoni
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Teknologji

Sondazh

Vettingu duhet te filloje ne:

View Results

Loading ... Loading ...
To Top