Yjet

Çifti që sfidoi paragjykimet e 34 viteve diferencë

Mbi jetëgjatësinë e çiftit Richard Gere dhe Alejandra Silva që kanë 34 vite diferencë, askush nuk do të kishte vënë bast.

E megjithëkëtë fiks një vit pasi u bë publike, ja tek i shohim teksa futen në Teatrin Antik ku në 2015-tën ishin të kujdesshëm të dukeshin sa më larg njëri-tjetrit.

Sot ata shfaqen përdore dhe s’kanë më asgjë për të fshehur.

Janë të lumtur e shumë të dashuruar.

gere-1

gere-2

gere-3
Kliko për të komentuar

Copyright © 2016 24.al - Të gjitha të drejtat e autorizuara.

To Top