Politikë

Deputeti i PS, Ervin Koçi jep dorëheqen

Deputeti i Qarkut të Fierit, Ervin Koçi jep dorëheqen pas 8 vitesh në këtë detyrë. Dorëheqja bëhet e ditur nga vetë deputeti Koçi përmes një statusi ne facebook për mbështësit dhe votuesit e tij më poshtë mund të lexoni dhe statusin.
Kliko për të komentuar

Copyright © 2016 24.al - Të gjitha të drejtat e autorizuara.

To Top