Connect with us
Elona Dobra

Fiton 5 milion euro në llotari, pas 3 vjetësh nuk ka asgjë.

Kuriozitete

Fiton 5 milion euro në llotari, pas 3 vjetësh nuk ka asgjë.

Nuk mund ti besonte syve kur TV njoftonte numrat fitues të llotarisë. Jeta e Pete Kyle në pak sekonda ndryshoi komplet. Tashmë në llogarinë e tij do te kishte më shumë se 5 milion euro. Për shumë njerëz do konsiderohej si një garanci për jetën e tij dhe të fëmijëve. Pas 3 vjetësh Pete nuk ka më asnjë qindarkë dhe vazhdon të jetojë duke punuar si mirëmbajtës i një hoteli.

Nuk është hera e parë që njerëzit dështojnë në administrimin e mirë të të ardhurave. Sipas “Mirror” , Pete nuk i ka investuar paratë e fituara. Por me to ka blerë një makinë luksoze dhe një barkë lundrimi për vehten si dhe u ka dhuruar ushime gjithë familjarëve të tij. Ka shpenzuar afërsisht 5 mijë euro/ditë dhe pas 3 vjetësh ëndrra për një jetë të pasur u shua.

 

Continue Reading
Advertisement Ambalazhe Kartoni
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Sondazh

Vettingu duhet te filloje ne:

View Results

Loading ... Loading ...
To Top