Connect with us
Elona Dobra

Flavio Briatore shkakton “tërmet” në rrjetet sociale në lidhje me gratë.

Bota

Flavio Briatore shkakton “tërmet” në rrjetet sociale në lidhje me gratë.

Asnjëherë mos dil kundër grave, sidomos kur ke të bësh me feministet. Pas një interviste mbi “seksin e dobët”, që Flavio Briatore dha për Corriere dela Sera, ka shpërthyer debati në rrjetet sociale. Shkak i këtij debati u bë fraza që ai përdori: ” Eshtë e drejtë që gruaja të punojë, sepse përndryshe do qërronte gështenja nga mëngjesi në darkë.”

Në këtë mënyrë ka shpjeguar biznesmeni italian barazinë mes burrit dhe gruas, gjatë një takimi të organizuar nga gazeta me titullin: “Koha e grave”.

Kjo deklaratë ka shkaktuar diskutime nga gratë të cilët nuk pritej tjetër vecse ta quanin Briatoren Maskilist.

Flavio ka argumentuar se në krah nuk ka patur asnjëherë një grua që fitonte më shumë se ai. “Kam patur gjithmonë marrëdhënie me gra të famshme qe fitonin, por isha gjithmonë unë ai që drejtoja makinën, nëse do ua japësh atyre timonin, duhet të mësohesh të jesh gjithmonë numri 2”.

Raportet e fuqise në raportin në çift duhet të përcaktohen nga të ardhurat që secili partner grumbullon ose fiton.- ka shtuar Briatore.

 

Ndërsa në lidhje me djalin e tij 7 vjeçar, Nathan Falco, Briatore shprehet se me të komunikon si më një person të rritur dhe se nuk e konsideron si fëmijë. Madje më jep edhe këshilla. Një ditë më parë teksa ishim në lokalin ku sapo kemi hapur në Monte Carlo, im bir më tha: O Ba, po kë ka plot njerëz, përse nuk e mbajmë lokalin hapur më gjatë?

 

Continue Reading
Advertisement Ambalazhe Kartoni
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Bota

Sondazh

A është Saimir Tahiri maja e Ajsbergut, në trafikun e drogës?

Loading ... Loading ...
To Top