Connect with us
Elona Dobra

Greva: Bllokohet transporti i udhetareve.

Aktualitet

Greva: Bllokohet transporti i udhetareve.

Per disa ore eshte paralizuar levizja e qytetareve nga njeri destinacion ne tjetrin per shkak te greves disa oreshe te drejtuesve te autobuzeve te linjave nderqytetase. Ne shume qytete te Shqiperise por edhe ne terminalin e jugut, juglindjes dhe veriut Tirane, ka patur bllokim te udhetareve dhe turisteve vendas dhe te huaj per shkak te kesaj greve. Behet e ditur se  greva e autobuzeve lidhet me nje vendim te Ministrise se Transporteve e cila ka bllokuar licencat e  qarkullimit, dhe se per te marre licencat e reja duhet te plotesohen te tjera kushte.

Continue Reading
Advertisement Ambalazhe Kartoni
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Aktualitet

Sondazh

Vettingu duhet te filloje ne:

View Results

Loading ... Loading ...
To Top