Connect with us
Elona Dobra

Kroaci: Kthehet per rishqyrtim ceshtja Morina.

Aktualitet

Kroaci: Kthehet per rishqyrtim ceshtja Morina.

Gjykata e larte kroate vendosi te ktheje per rishqyrtim dosjen mbi ekstradimin ne Serbi te Ballist Morina, shtetasit kosovar i cili eshte autor i ngritjes se dronit mbi stadiumin e Beogradit. Sipas avokatit te Morines dosja do rishqyrtohet nga gjykata e shkalles se pare, por per momentin vendimi per dorezimin e Morines tek pala serbe do mbetet i ngrire. Gjykata argumenton se gjithcka qe po ndodh me ceshtjen Morina ka prapavije politike, pasi dhe incidentet qe ndodhen ne ndeshjen mes Serbise dhe Shqiperise nuk kishin natyre racore apo ksenofobe, por natyre politike. Per kete arsye u mor vendimi qe Morina te qendroje i izoluar ne Kroaci, deri ne perfundimin e rishqyrtimit te dosjes.

Continue Reading
Advertisement Ambalazhe Kartoni
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Aktualitet

Sondazh

Vettingu duhet te filloje ne:

View Results

Loading ... Loading ...
To Top