Connect with us
Elona Dobra

Leadership Development Association hap degët e reja në Fier, Prizren dhe Shtime

Aktualitet

Leadership Development Association hap degët e reja në Fier, Prizren dhe Shtime

Leadership Development Association është një organizatë botërore, jo-politike, e pavarur, jo-fitimprurese e cila drejtohet nga profesionistë të rinj. Antarët e LDA interesohen për çështjet botërore, lidershipin, sipërmarrësit, rritjen profesionale dhe shumë fusha të menaxhimit.

Veç degëve të Tiranës, Shkodrës, Durrësit, Vlorës, Prishtinës, Ferizajt tashmë hapen dhe dëgët e Fierit, Prizrenit dhe Shtime.

Drejtuesit e degeve të reja do të jenë:

Leadership Development Association Fier – Xhoen Osmënaj

Leadership Development Association Prizren – Festim Avdyli

Leadership Development Association Shtime – Qëndrim Hoxha

Continue Reading
Advertisement Ambalazhe Kartoni
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Aktualitet

Sondazh

A është Saimir Tahiri maja e Ajsbergut, në trafikun e drogës?

Loading ... Loading ...
To Top