Connect with us
Elona Dobra

Nuk mund të jem pjesë e kësaj bote.

Opinion

Nuk mund të jem pjesë e kësaj bote.

Nga Keanu Reeves

“Unë nuk mund të jem pjesë e një bote ku burrat i veshin gratë e tyre si prostituta duke treguar çdo gjë që duhet të mbrohet. Ku nuk ka asnjë koncept nderi dhe dinjiteti dhe ku mund të mbështetesh te dikush vetëm kur të thotë “të premtoj”.
 
Ku grate nuk duan femijë dhe burrat nuk duan një familje.
 
Kur pinjollët besojnë se janë të suksesshëm pas timonit të makinave të baballarëve të tyre, dhe ku një baba i cili ka pak pushtet përpiqet t’u vërtetojë ju se ju jeni askushi.
 
Ku njerëzit deklarojnë në mënyrë farse se besojnë në Perëndi me një gotë alkooli në dorë dhe mungesën e të kuptuarit të fesë së tyre.
 
Ku koncepti i xhelozisë konsiderohet i turpshëm dhe modestia është një disavantazh.
 
Ku njerëzit kanë harruar dashurinë, por thjesht janë në kërkim për partner të mirë.
 
Ku njerëzit riparojnë cdo zhurmë të makinës së tyre, duke mos kursyer para dhe kohë, ndërsa me vehten e tyre, ata duken aq të varfër sa vetëm një makinë e shtrenjtë mund të fshehë atë që janë.
 
Ku djemtë harxhojnë paratë e prindërve në klubet e natës, nën tingujt primitive dhe vajzat bien në dashuri me ta, për këtë.
 
Ku burrat dhe gratë nuk janë më të identifikueshëm dhe ku e gjithë kjo quhet liria e zgjedhjes, por për ata që zgjedhin një rrugë të ndryshme, quhen të vonuar ose të prapambetur.
 
Une e kam zgjedhur rrugen time, por është për të ardhur keq që unë nuk kam gjetur mirëkuptim mes njerëzve tek të cilët kam shpresuar se do të gjeja më shumë se askund…”
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Opinion

Sondazh

Vettingu duhet te filloje ne:

View Results

Loading ... Loading ...
To Top