Aktualitet

Po vijnë “Bijtë e Shqipes”: A rrezikohet Shqipëria nga destabiliteti?

Nga burime mjaft konfidenciale jashtë territorit të Shqipërisë bëhet me dije se në diasporën shqiptare, është krijuar një grup i vetëquajtur “Bijt e Shqipes” grup ky i trajnuar ne mënyrë profesionale dhe paramilitare nga organizata Irlandeze IRA.

IRA nihet për sulmet e saj në Britaninë e Madhe dhe Irlandën e Veriut, me një reputacion botëror, ajo ka arritur të kryejë një sërë sulmesh terroriste në vitet 19980-1990.

“Bijt e Shqipes” nga burimet e “24.al” do të vijnë në Shqipëri në vitet në vijim për të vepruar siç edhe IRA ka vepruar në Republikën e Irlandës dhe në Irlandën e Veriut./ 24.al

Sqarim: Edhe pse burimi presupozohet të jetë i sigurtë 24.al, nuk ka mundur të vërtetojë zyrtarisht sigurinë e këtij informacioni!

 
Kliko për të komentuar

Copyright © 2016 24.al - Të gjitha të drejtat e autorizuara.

To Top