Aktualitet

PS vendos të mbledhë në prill kongresin elektoral: Do të miratojë listat e deputetëve

Kryesia e Partisë Socialiste është mbledhur sot për të vendosur datën kur do të thirret kongresi elektoral i kësaj partie.

Burimet nga mbledhja thanë se kongresi do të mblidhet në fund të prillit.

Kongresi do të miratojë programin elektoral të PS në zgjedhjet e 18 qershorit si dhe listat e deputetëve.

24.Al
Kliko për të komentuar

Copyright © 2016 24.al - Të gjitha të drejtat e autorizuara.

To Top