Connect with us
Elona Dobra

SHBA: Si mund të jetojnë në një çati familja me 18 fëmijë

Kuriozitete

SHBA: Si mund të jetojnë në një çati familja me 18 fëmijë

Në Tenesi të SHBA jeton një familje numeroze, një nga më të mëdhatë në kontinent. Burrë dhe grua kanë nxjerrë në dritë 18 fëmije. Ata janë rritur pa asnjë ndihmë ekonomike nga shteti apo kompensim nga entet qeveritare dhe administrative. Kjo ka bërë që prindërit me të drejtë të mendojnë se fë mijët janë bekim nga Zoti. Ai ju ka dhënë besim, shpresë dhe kurajon që ti rritin me punën e tyre. Sipas prindërve cdo fëmijë që janë të moshës nga disa muajsh deri 21 vjeç, ka detyrën dhe rolin e vet në familje. Vetëm në këtë mënyrë kjo familje shkon përpara. Cdo fëmijë kontribuon për mbarëvajtjen e jetës familjare.

Ky është një rast vërtet i rrallë se si punët koordinohen dhe se si ekziston një harmoni mes 20 pjestarëve të familjes.

Continue Reading
Advertisement Ambalazhe Kartoni
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Sondazh

Vettingu duhet te filloje ne:

View Results

Loading ... Loading ...
To Top