Connect with us
Elona Dobra

Shpetim Gjika i shpeton denimit me burg.

Aktualitet

Shpetim Gjika i shpeton denimit me burg.

Ish-kreu i bashkisë Vlorë, shpëtim Gjika i shpëton burgut.

Gjykatësi Laurent Fucia e dënoi me 4 vite, për falsifikim dokumentash dhe veprime që pengon zbulimin e së vërtetës.

Vendimi për katër vjet burg konvertohet në dy vjet shërbim prove.

Gjika per 3 vjet nuk duhet te kryeje asnje funksion publik.

Gjithashtu , gjykata vendosi pafajësi për të gjitha akuzat ndaj Doriana Sulaj.

Ndersa biznesmeni Artur Haxhi u dënua me 3 vite burgim per falsifikim dokumentave më shumë se një herë. Por edhe ky i shpëton burgut pasi denimi i konvertohet me tre vite shërbim prove.

Ridvan Mersini 1 vit burg, por gjithashtu iu konvertua ne 2 vite shërbim prove.

Continue Reading
Advertisement Ambalazhe Kartoni
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Aktualitet

Sondazh

A është Saimir Tahiri maja e Ajsbergut, në trafikun e drogës?

Loading ... Loading ...
To Top