Connect with us
Elona Dobra

Vlore: Nis nderrimi i llampave te djegura per ndricimin e bulevardit.

Aktualitet

Vlore: Nis nderrimi i llampave te djegura per ndricimin e bulevardit.

Olsen Llambro

Disa prej llampave të ndriçimit përgjat bulevardit Vlorë – Skelë janë jashtë funksionit.

Mosfunksionimi i këtye llampave ka shkaktuar problematika dhe shqetësime për qytetarët gjatë orëve të mbrëmjes.

Gjatë ditës së sotme, Bashkia Vlorë me anë të sektorit të ndriçimit rrugor ka bërë të mundur zëvendësimin e llampave të djegura me llampa të reja.

Gjatë mbrëmjes së sotme pritet që bulevardi më i populluar i qytetit të Vlorës të jetë i ndriçuar.

Ndersa shume ndricues rrugore vuajne per mungesen e llampave, ka dhe shtylla ndricimi qe qendrojne te ndezura edhe gjate oreve te dites. si ajo tek sheshi Petro Marko. Kjo ben qe jo vetem te kemi konsumim te energjise elektrike pa kriter nga Bashkia por dhe shkurtim te jetegjatesise se llampave.

Continue Reading
Advertisement Ambalazhe Kartoni
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Aktualitet

Sondazh

Vettingu duhet te filloje ne:

View Results

Loading ... Loading ...
To Top