Thënie për dashurinë e trishtë !!

– “Ishte e shkruar të takohemi, por jo që të jemi bashkë. Ndonjëherë njerëzit qëndrojnë në zemrën tënde, por jo në jetën tuaj ”

– “Nëse keni vështirësi në zgjedhjen midis meje dhe dikujt tjetër .. Mos më zgjidhni mua”

– “Një përqafim i heshtur, është sa një mijë fjalë për një zemër të lënduar”

– “Gjë e keqe është që biem në dashuri me personin e gabuar. Më e keqja është se në sytë tanë duken të drejtë”

– “Dashuria e vërtetë është e vështirë për t’u gjetur, e lehtë për t’u humbur dhe e pamundur për t’u harruar”

– “Fjalët që lindin në zemër arrijnë në zemrën tjetër. por ato fjalë që lindin në gjuhë, nuk shkojnë më larg se veshët”

– “Dashuria është si hekuri i nxehtë. Nëse e prekni digjesh, dhimbja do të largohet, por shenja do të mbetet përgjithmonë”

– “Nuk është më e nevojshme prania juaj që të të dua”

– “Nëse zemra juaj është prej qelqi, mos i’a besoni duarve që dridhen”

– “Dashuria është si oksigjeni. Nëse merr pak rrezikon të vdesësh, nëse merr shumë, humbet ndjenjën e realitetit”

– “Mos u turpëroni për lotët tuaj.
Turpi i përket asaj që të ka bërë të qash”

– “Të më kujtosh gjithmonë me një buzëqeshje! Po derdhe lot, do të kuptoj se më ke harruar”

Loading...

– Nëse jeta të ka lënduar, nëse dashuria të ka tradhëtuar, qeshni dhe ju si të tjerët. Jeta është e gjatë ! Shikoni rreth jush të gjithë qeshin. Çfarë mendoni?  Ata nuk janë lënduar???

– “Ndonjëherë jeta i ndan dy njerëz vetëm për të treguar se sa të rëndësishëm janë ata për njëri-tjetrin”

– “Gjuha e zemrës nuk ka nevojë fjalët për tu shprehur.
Ajo është e shkruar në sytë.”

– Nëse ndonjëherë do të kuptosh se sa të kam dashur, ndoshta një lot do të rrjedhë nga sytë e tu.
Mos e fshij, lëre atë të iki ashtu si me le mua të iki nga jeta jote …

–  “Të thuash lamtumirë është një nga mënyrat më të dhimbshme për të zgjidhur një problem. Por ndonjëherë është e nevojshme”

–  “Dashuria është e madhe kur jemi duke e pritur ose kur e humbim. Kur e kemi na ikën. Humbim ndjenjën e saj. Dhe e rifitojmë vetëm kur kemi humbur. Shikoni të jetoni dashurinë e humbur. Gëzoju dashurisë që pret”

– “Dashuria është bishë e pashtrueshme që ha jetën tonë … Sapo të iki kuptojmë se kjo ishte jeta jonë. Pra … Të la? Të tradhëtoj? Më mirë kështu. Do të keni guximin për të provuar përsëri. Nëse qëndronte, dhe zbulonit që ishte gjë e rreme, do të lëndoheshit përgjithmonë”

– “Premtimet e dashurisë janë të shkruara në rërë”

– “Oh, dashuria nuk ekziston për të na bërë të lumtur. Unë besoj se ekziston për të na treguar se sa ne mund të durojmë”

– “Bëj sikur s’të dëgjoj, shtirem sikur s’të pranoj, por një ditë do ta tregoj sesa shumë të dashuroj”

– Shoqëria përfundon në dashuri ndonjëherë, dashuria në shoqëri ? Kurrë

– Ruaje dashurinë e vërtetë se ajo  vjen njëherë në jetë…

 

– Ç’është dashuria? Rast i volitshëm për dhimbje të gjatë.

Kujtesa më e bukur:
-Njohja jonë
Dëshpërimi im më i madh:
-Distanca
Shpresa ime më e madhe:
-Një mesazh nga ti
Ëndrra ime më e çmendur:
-Të ishe këtu pranë meje te bënim ……..!!

 

 

by: Anonim

 

Lajmet të tjera nga kategoria