Facebook fshin 580 milionë llogari false

Facebook e ka nisur 2018-ën me një mentalitet krejtësisht tjetër, duke mbyllur miliona llogari, si dhe ka fshirë akoma edhe më tepër statuse të cilësuara si spam.

Loading...

Janë mbi 583 milionë llogari false të gjatë tremujorit të parë të 2018-s, ndërsa janë fshirë mbi 837 milionë statuse, përmbajtja e të cilëve është vlerësuar si abuzim.

Prej tyre më oshet se 1.9 milionë statuse kanë qenë të lidhur me propagandën terroriste të ISIS, apo edhe grupeve të tjera terroriste.

Lajmet të tjera nga kategoria