Humoristi i mirënjohur Cekja i Beratit ndez Fierin

Humoristi i mirënjohur Cekja i Beratit ndez Fierin me atmosferen e krijuar në “Tavernën Cabra”  qytetaret Fierak i kaluan parashikimet ndaj mikpritjes dhe dashamirsisë për humoristin e njohur shqiptar

Lajmet të tjera nga kategoria